Nuk është turp për t’u pranuar që nuk ka mashkull në botë që të rezistojë pa i vënë re apo pa i hedhur sytë gjoksit të femrave.
Është si një magnet tërheqës që flet, të thërret por s’mund ta prekësh (pa leje).

Nëse është një gjë që meshkujt vënë re të parën, ai është gjoksi femrave, pastaj ndoshta sytë, floket, vithet… çështje preferencash.
Definitivisht, është një ndër gjërat më joshëse dhe të bukura që Zoti krijoi tek femrat për të kënaqur meshkujt.
A ka mashkull që mund të rezistojë pa i parë të gjitha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *