Një ish-banakiere e Parlamentit anglez i ka lënë të tronditur të gjithë së fundmi me deklaratën e saj.
Alice Baile, 25-vjeçe, e cila ka punuar në lokalin e Parlamentit për më shumë se 4 vite tha se është ngacmuar seksualisht nga deputetët. Madje, ajo i la të gjithë pa fjalë me shifrën e saktë, duke thënë se 30 ka qenë numri i atyre që e kanë ngacmuar. Ata mendonin se kishin shanse pasi unë isha një banakiere e re, kurse ata njerëz të rëndësishëm, që supozonin se unë isha e gatshme për gjithçka. Ishin të shpifur. Është patetike pasi thuajse të gjithë ishin të martuar dhe më të mëdhenj. Shtyp poshtë në reklamë, per tu hapur fotot ekskluzive:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *