Ka qenë shokuese për shumë shqiptarë predikimi i një hoxhe që justifikon martesën brenda familjes.Hoxhë Omer Bajrami, në një video në Youtube arsyeton martesat me vajzën e axhes apo të hallës.Sipas tij,Profeti nuk e ka bërë haram këtë lloj martese;sipas tij,haram është vetëm martesa me vajzën tende por jo edhe me rrethin e afërt familjarë.Videoja me këtë predikim po shpërndahet viralisht nëpër internet,duke shkaktuar komente të skajshme dhe drojë se deri ku shkojnë ligjëratat të tilla që kanë kaluar çdo normë morale të shoqërisë sonë në emër të intepretimeve të skajshme të Islamit.:JA VIDEO E RREFIMIT TE HOXHES KLIKO REKLAMEN SHIKOJE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *