Në një emision i ka shokuar të gjithë deklarata e fundit Paris Jackson, vajza e Michael Jakson. Ajo ka thënë se babanë e saj e futën në kurth dhe e vranë. “Ai shpeshherë jepte detaje që të linin të kuptoje se dikush i ishte vënë pas. Një herë madje tha: ‘Ata do të më vrasin një ditë”,- u shpreh Jackson, e cila ishte vetëm 11-vjeç kur i ati vdiq. Gjithashtu Paris ka treguar edhe dramën më të madhe të jetës së saj. Kur ajo e tregon të gjithë filluan të qajnë, ajo tregoi se cfarë i bëri një burrë i panjohur asaj, është vërtet e tmershme, ai e kishte…Vazhdoni leximin e tekstit duke klikuar poshte reklamen, është shokuese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *