Ato janë trinjake identike, por ditëlindjen e tyre e kanë në datë të ndryshme. Ky rast i ka habitur të gjithë në Kinë, teksa një foshnje e lindur në 24 dhjetor, u desh të priste edhe dy ditë për të ardhur në jetë dy motrat e saj të tjera. Dy foshnjet e tjera erdhën në jetë pasi kontraktimet e nënës së tyre u ndalën papritur 47 orë pasi kishte lindur njëra prej tyre. Lidhur me këtë rast, mjekët u shprehën: Foshnjet janë në gjendje të qëndrueshme,. Ato peshonin 1.450g, 1.300g dhe 1.150 g. Nëna e foshnjeve quhet Li dhe është 31-vjeçe. Ajo u bë nënë e tri vajzave të tjera. KLIKO ne reklame per ti parë trinjaket identike:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *