Një familje nga Gjakova duket se ka marrë vendimin e jashtëzakonshëm për të falur gjakun duke i dhënë fund kështu një hasmërisë shumëvjeçare.Familja Nivokazi ka lënë pas inatin dhe dhimbjen dhe i ka shtrirë dorën e pajtimit familjes Palokaj.Tashmë hasmëria e këtyre dy familjeve ka marrë fund, dhe falja e gjakut sipas tyre është mënyra e vetme për të shëruar plagët.
Ky gjest ëhstë përshëndetur nga e gjithë zona, duke sjellë kështu edhe reagimin e ministrit Pal Lekaj.Në një postim në Facebook, ai shprehet se:Ka ndodhur ajo që gjithnjë e ka karakterizuar traditën tonë shqiptare.Kliko me poshte per te pare momentin e fajles se gjakut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *