Një biznesmen shqiptar në Itali i ka dhënë fund jetës së tij duke u varur. Ai quhet Marvin Proshka, 31 vjeç, baba i dy fëmijëve të mitur, 2 dhe 5 vjeç. Arsyet nuk janë zbuluar ende, por dyshohet se ka pasur vështirësi financiare në biznes.Mediat italiane njoftojnë se Marvin Proshka, pronar i firmës “Promek Service” në Conegliano ka vendosur t’i japë fund jetës në magazinën ku ai kishte provuar me guxim të realizonte ëndrrën e tij më të madhe. 31-vjeçari Proshka ishte një sipërmarrës me origjinë shqiptare që banonte në Treviso. Sipas Treviso Today, motivet e vetëvrasjes janë…Per me shume kliko videon me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *