Një baba dhe djali i tij duke fotografuar një kështjellë mesjetare pretendojnë se panë diçka jashtëzakonisht misterioze kur u kthyen të shohin fotografinë.

Jon Wickes, 50 vjeç, po ndihmonte djalin e tij 12-vjeçar, Harry me detyrat e shtëpisë, dhe çifti kishte vizituar Eynsford Castle në Kent për të zbuluar historinë e saj, shkruan Mirror.

Por, gjatë fotografimit të bazave të kështjellës, Jon arriti të kapte një shifër të pashpjeguar, të mbuluar me një mantel të zi, që qëndronte në sfond. Nuk ishte i sigurt se çfarë ishte njeriu i zi, Jon u bë një hetues paranormal pasi ai nuk e kishte vënë re askënd rreth fotografisë dhe eksperti pohon se nuk ka ‘shpjegim’ për pamjen e murgut.

Sipas legjendës lokale, Jon pretendon se një murg i zi është raportuar të shfaqej herë pas here.

Jon, nga Kent, tha: “Isha mjaft i befasuar kur pashë parë atë pamje. Gjëja e çuditshme ishte se djali im i vogël kishte detyrat e shtëpisë së historisë, prandaj edhe shkuam atje. Ne shkuam vetëm për të marrë disa fotografi sepse donte të dinte se si ishte ndërtuar një kështjellë. E pashë imazhin me figurën në të ishte frikësuese. Pas kësaj kërkova në internet dhe lexova për një murg që shihej në zonë, unë nuk jam me të vërtetë i sigurt për atë lloj gjeje. E pyeta një hetues paranormal se çfarë mendonte ai dhe ai shkoi atje javën e kaluar për ta kontrolluar atë”, pohoi Kent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *