Një ngjarje e pa zakontë ka ndodhur në Indi, kur policët ishin lajmëruar për një objekt të dyshimtë pranë një hekurudhe ku kalonte treni.

Pas kësaj shumë polic shkuan në vendin e ngjarjes për ti vërtetuar raportimet, për gjetje të një mjeti të dyshimtë.

Por ajo çfarë gjetën nën mbulesën ishte qesharake sa që hidhëroj shumë policët indian.

Ishte një i pa strehë i cili si jastëk e kishte përdorur shinin e hekurudhës dhe ishte mbuluar i tëri, i cili ndodhej në një gjumë të thellë.

https://www.liveleak.com/view?i=6df_1516829456

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *