Charlotte Guy, 17 vjeç, u gjet e varur nga një pemë pranë kolegjit të saj në shtator të vitit të kaluar, ku një murg i ka përshkruar 48 orët e fundit të jetës së saj si “kaotike”.

Kjo adoleshente i dërgoi të dashurit të saj të një mesazh që rezultoi të jetë tragjik pasi zbuloi aksidentalisht nëpërmjet Snapchat se ajo do të flinte me dikë tjetër.

Charlotte Guy, 17 vjeç, i tha 20 vjeçarit Jack Hurst: “Unë të dua, duke e ditur se ju më urreni është e mjaftueshme”, para se ajo të jetë gjetur varur në shtator të vitit të kaluar.

Pas kësaj policia pasi lexoi mesazhet, dhe përdori llogarinë Snapchat të Charlotte për të identifikuar vendndodhjen e saj. Megjithatë, vajza e re u gjet e varur nga një pemë afër St John Rigby College në Wigan, ku ajo kishte studiuar kujdesin shëndetësor.

Investigimi dëgjoi tragjedinë që ndodhi më 24 shtator vitin e kaluar. Raportet e toksikologjisë treguan se Charlotte, nga Orrell, Wigan, kishte marrë kokainë ndërkohë që ishte nën ndikimin e alkoolit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *