Një politikolog i ri nga Likova pritet që javën e ardhshme të takohet me kryeministrin Zoran Zaev. Ai veç tjerasht perfaqëson dhe një grup të diplomuarve të mirefilltë. “Janë të rinj qe kohën e fundit funksionarët e BDI-se se deges se Likoves dhe Kumanoves, i kanë lënë anash duke vepruar në mënyrë të nepotizmit, partizimit, dhe familjarizimit, kurse garancë për reforma ishte dhe do të jetë kryeministri Zoran Zaev”, thonë nga ky grup intelektualësh. Ky aktivist rinitar do ta njoftoj kryministrin për kto veprime të partnerit të koaliciont qeveritar BDI-se dhe veprimet e tyre në rajonin e Likovës dhe Kumanovës veç tjerash ne agjenden e Bisedave eshte dhe kycja e intelektualeve dhe te rinjve ne politike konretisht zgjerimi i degës së LSDM-se Likovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *