Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka ofenduar gazetarët gjatë një konference për media që ka mbajtur për shfuqizimin e gjykatës speciale. Gazetaret e pyeten se a është Daut Haradinaj ne listën e gjykatës speciale, dhe se ketë përpjeke për shfuqizim a është duke e bere për te dhe Lah Ibrahimin, kjo si duket nuk i pëlqeu kryeministrit Haradinaj i cili reagoi shumë keq. Duke klikuar ne foton me poshtë, ju hapet VIDEO, me ofendimet e kryeministrit Ramush Haradinaj ndaj gazetareve ne press-konference.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *