Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka marrë sot vendim që ngritjen e pagës së tij ta pezulloj për shkak të vendimit të Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), e cila e vlerësoj të paqëndrueshme dhe të ndikuar politikisht. “Vendimin e AKK-së, lidhur me nivelizimin e pagave, e vlerësoj të paqëndrueshëm dhe të ndikuar politikisht. Megjithatë, pas kërkesës së 30 deputetëve të Kuvendit të Kosovës për vlerësimin e kushtetutshmërisë së vendimit për nivelizim të pagave, të marrë më 20 dhjetor nga Qeveria e Kosovës, kam vendosur që përkohësisht, deri në një vendim të Gjykatës Kushtetuese, ta kërkoj pezullimin e këtij vendimi”, ka shkruar Haradinaj në Facebook. KLIKONI me poshte ne foto, per ta lexuar deri ne fund postimin e Haradinajt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *