Geta Beqa është shumë aktive në rrjetet sociale.Duke qenë së ajo ka një ditë shumë të ngarkuar me aktivitete dhe punës, duket se dita e saj fillon shumë herët.Sigurisht, që ajo ditën e fillon me ushtrime dhe fitnesi. Këtë e ka konfirmuar edhe me një postim në llogarinë e saj në “Instagram” ku paraqitet si gjithmonë seksi.“Filloje ditën me buzëqeshje dhe do të mbarojë e lumtur” ka shkruar Geta në këtë postim. KLIKONI poshte ne foto per ti pare fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *