Luana Vjollca është duke kaluar momente speciale krah personit më të dashur.Dhe bëhet fjalë pikërisht për motrën e saj, Marinën. Me anë të disa postimeve në rrjetet sociale, Marina ka treguar se dy motrat kanë zgjedhur një vend me borë për të kaluar disa ditë pushimi edhe pse është mesi i javës.Edhe pse tashmë janë pjesë e televizioneve të ndryshme, dy motrat organizohen dhe gjejnë kohë për ‘arratisje’ së bashku.Nuk dihet nëse këtë udhëtim ato shoqërohen edhe nga partnerët e tyre, apo është një mbledhje vajzash. KLIKONI poshte ne foto per ti pare fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *