Një grua shqiptare ka ndërmarrë një akt ekstrem pas divorcit nga bashkëshorti i saj.Gruaja 54-vjeçare, identiteti i së cilës nuk është bërë ende i ditur, mësohet se ishte me origjinë shqiptare por kishte fituar nënshtetësinë italiane.Ajo ishte futur në një konflikt me ish-bashkëshortin e saj për çështje trashëgimie dhe gjykata ka vendosur se ajo duhej të largohej nga banesa e italianit.Ngjarja ka ndodhur në Sperlonga të Italisë,ku gruaja kreu vetëvrasje pak ditë pasi…Per me shume kliko ne reklamen me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *