Një vajzë adoleshente që nxorri në ankand virgjërinë e saj në këmbim të një iPhone 8, ka marrë një mësim të tmerrshëm.Raportohet se 17-vjeçarja e kishte postuar ‘ofertën’ në një forum në internet, ku thoshte se do të hiqte dorë nga virgjëria nëse dikush i jepte para në vlerën e një Iphone 8.Por një vlogger-e (person që merret me videot online) vendos t’i japë kësaj vajze një mësim të mirë…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *