Replikat midis Flori Mumajesit dhe Elvana Gjates nuk kanë te ndalur, Elvana ka “kryqëzuar” Florin duke i thëne se është penduar qe ka dashuruar një person si ai dhe se asnjëherë nuk e ka tradhtuar.“Është shumë e vështirë të flas ne këto momente, janë gjera te ulëta ato dhe nuk dua ti komentojë por ai çdo ditë me tradhtonte me fanset e ti”“Jam penduar qe i kam ofruar nje dashuri te pastër si loti”Kliko poshtë dhe lexo me shumë⤵⤵)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *