Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk,dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh.Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney,Buckinghamshire.Ajo u shkatërrua kur mashkulli i saj i dashur,Lulu,papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund.Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë!Më në fund,ekipi i zjarrfikësve erdhi per ndihmë.:Ja dhe video shikojeni duke hapur kutine me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *