Reagimi i një vajze të re pasi një djalë e anuloi takimin me të, është duke thyer rrjetin së fundmi dhe ka arritur në mijëra shpërndarje e komentime.Pasi djali i shkruan vajzës se nuk mund të shkojë në takimin me të, ndodh “e papritura”.Ajo i dërgon një seri fotografish, të vetes së saj, duke i treguar se për të: shtriu flokët, vuri kremra dhe mbi të gjitha u depilua.Menjëherë pas kësaj, ajo vendosi që fotot t’i postonte në rrjetin social Imgur.:Ja dhe video kliko reklamen shikoje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *