Sukseset e Artan Grubit s’kan të ndalur: Për një javë të plotë selfi ne Washington, New York dhe Londër

Deputeti nga rradhët e BDI-së tani më i njohur për entuziazmin e tij për të bërë selfi, Artan Grubi, shënon një moment të ri në historin e parlamentit të Maqedonisë, udhëtime zyrtare ne SHBA dhe Britani për më pak se 1 javë të plotë. Ndaj këtij suksesi të pakrahasueshem, kësaj rradhe nuk u arriti të ngel indiferent as vet deputeti Grubi duke postuar foto ne FB, ndryshe i cili njihet për modestin e tij. Me këtë Grubi siç duket është duke punuar intensivisht për ti dëshmuar opinionit se ka njohuri të pakontestueshme për PR- si dhe për ti dëshmuar edhe njëherë kolegve në BDI e në veçanti Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit per kapacitetet multidisciplinare te tij. Urojmë si redaksi që deputeti Grubi të udhëtojë sa më shpesh dhe sa më larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *