Një foshnje dy javëshe është dërguar e pajetë këtë të martë në marternitetin ‘Kiço Glozheni’.Mësohet se foshnja ka patur dy shenja prerje në pjesën e kofshës dhe pulpës.Ndërsa nëna e bebes 40 vjeç është identifikuar si person me probleme psikike dhe është transportuar në spitalin neurologjik pranë QSUT-ës.Mësohet se 40-vjeçarja ka lindur në kushte shtëpie dhe…Per me shume kliko ne reklamen me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *