Shumë qytetarë janë ndier të pakënaqur me largimin e flamurit kombëtar nga Rrethi në hyrje të Prishtinës, veprim që u ndërmor dje nga autoritetet me vendim të kryeministrit Ramush Haradinaj Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shihen disa persona të cilët djegin flamurin shtetëror të Kosovës, në shenjë revolte për zëvendësimin e flamurit kombëtar. “Në Gjilan shqiptarët kundërpërgjigjen; djegin flamurin mavi mavi. Kushdo që çon dorë në flamurin tonë kombëtar do të përballet me bijtë e Gjergj Kastriotit dhe Adem Jasharit”, thuhet aty. Klikoni më poshtë ne foto dhe shikojeni VIDEON:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *