Hoxha Murat ditë më parë ka deklaruar: “Burrat duhet t’i rrisin mjekrat. Një nga dy pjesët e trupit që e dallojnë burrin nga gruaja, eshte pikerisht mjekra”, shkruante dite me pare Hurriyet Daily News, transmeton Gazeta Express. “Nëse e shihni një burrë me flokë të gjata nga larg do të mendoni se është grua nëse ai nuk ka mjekër. Sepse sot gratë dhe burrat vishen ngjashëm. Zoti mos e bëftë!.. Klikoni ne foton poshtë dhe shikojeni videon e plotë nga ky Hoxhë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *