Anketimi, i cili ka pyetur 1,000 meshkuj dhe femra në lidhje për preferencat e tyre seksuale, ka zbuluar se njerëzit janë në përgjithësi të hapur për të provuar pozicione të reja të seksit me partnerin. Sidoqoftë, një përqindje e madhe e tyre kanë thënë se janë paksa të stresuar për të provuar lodra seksi, seks të dhunshëm dhe seks në vende publike. Për fund, sipas të anketuarve, pozicioni më së paku tërheqës i seksit për dy gjinitë ka qenë pozicioni “69” duke qëndruar në këmbë. Kliko ne re klame per te pare videon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *