Biznesmeni Salih Kastrati, sot mund të ishte i gjallë nëse do t’u nënshtrohej kërkesave të grupeve të fuqishme kriminale në Pejë. Ai u kishte mbijetuar 4 atentateve. Në të 5-in kishte vdekur, pak ditë pasi 6 burra, të lidhur me Policinë dhe kryeministrin Ramush Haradinaj, kishin kërkuar nga Kastrati gjysmë milioni euro. Mes këtyre haraçvënësve ishte edhe Selman Gashi, asokohe truproje i Haradinajt. Paratë i kishin kërkuar në emër të Tahir Dacit. Kastrati kishte refuzuar të jepte këtë shumë parash. Pak ditë më vonë ishte vrarë. Insajderi sjell video dhe biseda ekskluzive që dëshmojnë se si Kastrati ishte mbërthyer nga njerëz të fuqishëm. KLIKONI poshte ne foto per ta pare FOTON dhe DETAJET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *