Edhe princeshat i shtyjnë…fejesat?

Published on :

Ceremonitë zyrtare të fejesës dhe martesës së princeshës Mako, mbesa e perandorit të Japonisë, me një person jo me gjak ”blu”, të planifikuara të zhvilloheshin këtë vit, u shtynë deri në vitin 2020 për arsye të mospërgatitjeve në kohë, raportoi sot media japoneze. Mako, 26 vjeçe, njoftoi shtatorin e kaluar fejesën me Kei Komuro, me […]