‘Arkani i rrihte ushtarët e Ratko Mlladiçit dhe ua rruante kokën’

Published on :

Zhelko Razhnatoviç i njohur si Arkan kishte poshtëruar ushtarët serbë në Bosnje e Hercegovinë, dhe për këtë veprim gjenerali Ratko Mlladiç kishte kërkuar që ai të dëbohet nga ky vend, ka bërë të ditur Branislav Puhallo, shkruajnë mediat serbe. Ish-komandanti i njësisë paramilitare Tigrat, që ka marrë pjesë në luftën e Bosnjës, i kishte rrahur […]