Alarmon NASA: Një objekt i rrezikshëm po i afrohet me shpejtësi Tokës, ja çfarë do të ndodhë në 16 dhjetor

Published on :

Një asteroid do të kalojë shumë pranë Tokës më 16 dhjetor dhe kjo është e konfirmuar nga NASA, e cila thotë se asteroidi, me emrin 300 Phaethon, është me diametër 5 kilometra dhe klasifikohet si “i rrezikshëm”. Gjatë kalimit, asteroidi vlerësohet të jetë rreth 6.4 milionë larg planetit tonë- rreth 27 herë distancë sa Toka […]