Formohet Grup i ri parlamentar, ja sa deputetë do ketë shumica e re parlamentare

Published on :

Kryeministri dhe kryetar i LSDM-së, Zoran Zaev, ka realizuar së fundmi një bisedë telefonike me liderin e PDSH-së, Menduh Thaçi për të shqyrtuar mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen, njoftojnë për KDP burime të besueshme partiake. Temë e boshte e bisedës mësohet të ketë qenë inkuadrimi i PDSH-së në Qeveri bashkë me tre deputetët e […]